top of page
P1540013.jpg

Hallo, bedankt voor je interesse!

Mijn naam is Ecem Matern en sinds 2,5 jaar geef ik exclusieve (ladies only!), doelgerichte Personal Training bij dames thuis (maar bij mij thuis mag ook).  

Volgens mij moeten moderne dames niet naar de sportschool rennen waar alle kerels ze zitten aan te gapen. We zijn daarnaast gewoon vaak te druk door familie of carrière om altijd naar de sportschool te hobbelen en daar wil ik graag bij helpen.

Ik kom dus langs met alle materiaal, 1 op 1 en probeer mij aan te passen aan de drukke levens van de moderne vrouw.

Lees hieronder hoe het in zijn werk gaat en mocht je nog een vraag hebben, schroom niet mij een bericht te sturen.

 

Liefs,

Ecem

  • Facebook
  • Instagram - Black Circle

HARD WORK ALWAYS PAYS OFF

Hoe werkt het en wat kost het?

Ik werk altijd met een vrijblijvende kennismaking. Als we beiden vinden dat we de juiste energie hebben, dan starten we samen. Ik vind het namelijk enorm belangrijk dat we samen de juiste click hebben. Ik ben een gevoelsmens, dus moet echt het juiste gevoel hebben met klanten, en klanten ook met mij.

 

Ik ben dood eerlijk en beloof geen gouden bergen zonder werk. Dus als we er samen voor gaan heb je aan mij een eerlijke, directe en resultaat-gerichte trainer. Een personal trainer helpt je met de oefeningen, met de afwisseling, met het behalen van effectieve resultaten, maar uiteindelijk moet je het wel zélf doen.

 

Tot nu toe heb ik altijd alle doelen van mijn klanten behaald en daar wil ik voorlopig geen verandering in brengen. Dus als we er voor gaan, dan gaan we ook echt keihard samen.

 

Personal training is zeker niet goedkoop, maar ik ben wel "goedkoper" dan de concurrentie. Dat komt omdat ik voornamelijk bezig ben met mijn passie en reputatie, niet zozeer met het geld. Ik geloof in wat ik doe en haal mijn voldoening voornamelijk uit het gezonder maken van mijn klanten en het samen behalen van hun doelstellingen.

 

Een uurtje PT kost bij mijn collega's al gauw tussen de 65 en soms wel 85 EUR. Dat is dan op locatie in een sportschool. Ik doe het voor een stuk minder: 45 EUR per sessie (als je twee keer per week traint) en dat is inclusief verplaatsingskosten en de luxe dat ik naar jou toe kom (maar je mag ook bij mij trainen indien je dat beter uitkomt). Dat blijft een flinke investering natuurlijk , maar dan garandeer ik ook het juiste resultaat.

 

De meeste dames trainen 2 keer per week met mij (dus 90 Euro per week), sommigen één keer (die zijn vaak al fit) en sommigen wel 3 keer (maar die werken dan naar een specifiek doel toe zoals een bruiloft of fotoshoot).

 

Als je interesse hebt, dan kom ik heel graag eens langs voor een (geheel vrijblijvende) kop koffie (of van harte welkom bij mij). Virtueel kan overigens  ook indien je dat prettiger zou vinden.

Je kunt hieronder op verschillende manieren met mij in contact treden, WhatsApp en Facebook Messenger (knop hier rechts) werkt het best ;-)

 

  • Facebook

Contact

Je mag me via alle mogelijke kanalen contacteren, maar WahtsApp en Facebook Messenger gaat het snelst.

+31 (0)6 21 33 34 66

bottom of page